Den tavse

Mit foregående indlæg var både opløftende og dystert, og det er vist en meget god beskrivelse af, hvordan det hele så ud på det tidspunkt. Jeg er kommet godt på plads i mit hjem, børnene er blevet glade for det, og jeg har en god hverdag.

Jeg har i mellemtiden været meget skrivende, men det er bare ikke noget, man ser her – der var mange reflektioner over et nyt liv og lignende, der blev skrevet ned i en rigtigt ægte papirbog. Det sænker tempoet på en måde, der sænker pulsen og klarer tankerne.

Lige nu er jeg i gang med at rydde op i min digitale tilstedeværelse. Jeg har for eksempel et par citat-sider, jeg gerne vil samle, så jeg oprettede Citat.UforA.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.