Status på hvordan ting virker, når de virker – og hvor

Jeg har været i gang med en lille omlægning.

Kender I det, hvor man begynder at rydde op, og hvor man ender med flere ting, end man startede med? Nuvel. Det blev lidt mere omfattende end bare lige. Til gengæld er jeg tilfreds med, hvordan det hele virker! Og hvor ofte kan man sige det?

Jeg har jo i lang tid haft min citatsamling liggende på underdomænet citat.ufora.dk – og det var jo sådan set fint og virkede og så videre. Men så faldt jeg over, at nogen havde sluppet domænet sagt.dk. Og det kunne jeg jo kun se rimeligheden i, at jeg gjorde til mit! Så det blev sådan. Og så flyttede jeg hele showet over, assisteret af backup- og overførselsesværktøjet WordPress Duplicator. Good times. Det virkede meget glat, og jeg er meget tilfreds.

Så faldt jeg i en helt anden sammenhæng over ordet backlog – en samarbejdspartner, der diskuterede ting, man var i gang med at færiggøre, og som ligesom var stopklods på alt det andet, man gerne ville arbejde med. Så der var en backlog af funktioner og rettelser, man gerne ville tage fat på.
Og udtrykket… arbejdede ligesom videre i min hjerne. For der er jo mange ting, jeg gerne vil kigge på i min private teknologientusiasme. Det er et godt udtryk. Når det er i en privat setting, er det jo nærmest ligesom en ønskeliste af ting, man gerne vil lege med.
Så i forlængelse af, at jeg legede med citat-hjemmesiden ovenfor, fik en tilskyndelse mig til at checke, om domænet backlog.dk måske var ledigt. Det viste det sig at være, men jeg har jo i forvejen lovligt mange domæner, så jeg lod det ligge så jeg registrerede det naturligvis med det samme.
Nu har jeg lagt en frisk side ind på backlog.dk, som jeg tænker at bruge til teknologiske nørderier – og er begyndt at lægge indlæg ind her fra UforA, hvor det giver mening, at de ligger på en mere teknisk, teknologisk fokuseret side. Jeg har naturligvis givet den et behørigt h4x0r-agtigt mørkt tema, som det passer til sådan noget. Og jeg har lavet en backlog-backlog om nogle ting, jeg gerne vil komme ind på.

Så mine sider er landet et rigtigt godt sted i forhold til forskellige interesser, ikke mindst nu hvor jeg er inde i en mere skrivende periode. Jeg er også inde en periode, hvor jeg lytter til en del programmer, audiodrama og lydbøger, og læser en del.
Det føles rimeligt meget i mål på den front.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.