Interessant læsning i feed

Jeg har jo tidligere (okay, for temmelig lang tid siden) skrevet et indlæg om Shaarli, som er et system til at styre bogmærker.

Et feature, jeg aldrig har brugt, men som er ret fikst, er nogle ret fleksible RSS-funktioner. Eftersom Shaarli gør det muligt at kategorisere sine links, så har jeg lavet et feed med links til artikler af lidt bredere interesse.

Og eftersom WordPress, som denne side kører på, giver mulighed for at lave en side med et indlejret RSS-feed, har jeg lagt det ind i siden Interessant Læsning.

Det er ret smooth. Hvis jeg havde forskellige bogmærke-typer – samfund, teknologi og lignende – kunne jeg jo lave flere sider eller forskellige kolonner med dem. Okay, det har jeg faktisk bagved, men nu har jeg så tagget dem, som ikke kun giver mening i mine hyper-snævre interesser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.