Bruger

Jeg er ikke rigtigt celeb-y nok til at få min egen side på Uses This, så jeg må lave mit eget perspektiv her i stedet.

Lenovo Thinkpad 13

Processor: Intel Core i5 6200U
Grafik: Intel HD Graphics 520
RAM: 8 GB
Skærm: 13.3 tommer, opløsning på 1920×1080
Styresystem: Debian 12 Bookworm

(beskrivelse af PC på NoteBookCheck)

En dejlig maskine. Jeg har jo tidligere købt de mindre X-modeller – jeg har ejet en x40, x60, x200, x220i og har stadig en x240 og en x260 på lageret.
Jeg måtte lige lave lidt tilpasning. De tidligere maskiner kørte 1366×768, og jeg tænkte, at de var lav opløsning – men da jeg så fik denne, måtte jeg erkende at 13 tommer med 1920×1080 var lidt mere end mine øjne var indstillet på. Så jeg kører den skaleret op til 125%, så jeg faktisk kan se, hvad der foregår.

OnePlus 10 Pro

Processor: Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1
Grafik: Adreno 730
RAM: 12 GB
Skærm: 6,7 tommer, opløsning på 1440×3216
Styresystem: OxygenOS

(beskrivelse af enheden på GSMArena)

Min gode telefon (omend jeg mangler et bedre ord. Der er trods alt gået en del generationer igennem siden ☎. Det er jo en lommecomputer, og det er jo ikke, fordi jeg faktisk kan lide at bruge den til telefoni).
Jeg nåede frem til, at jeg hellere vil investere i at have the latest greatest i den enhed, jeg har i lommen hele tiden, og som jeg oplever det hele igennem end computeren. S¨å den er sådan set for dyr – men god.
For ikke så mange år siden var PC’en vinduet mod verden, men nu er det enheden, der er lige ved hånden. Denne model blev valgt, fordi den har et stærkt kamera i forhold til andre Android-telefoner – også selv om jeg var en anelse skuffet over min OnePlus 8. Men denne her har, hvad den skal have – og vi kommer forhåbentlig til at følges i lang tid.

Øvrige thingamajigs

Her bør jeg skrive noget om min trofaste Logitech Trackman Wheel.
Jeg fik ret tidligt håndledsbesvær med mus, og det blev endnu værre, da trackpads blev en ting. Jeg fik nok en stor forkærlighe for Thinkpad-maskinernes trackpoints – men det var mest af alt min trackball, der gjorde det hele bedre. Jeg har en hjemme og en på kontoret – den har gjort mit liv nemmere i mange år nu.